Barstoel Lennox

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 279,00
OF

Snel overzicht

Gezellig hè, wanneer iemand onverwachts aanschuift tijdens het koken? De Lennox barstoel transformeert kokkerellen tot een sociale bezigheid bij uitstek. Deze stoere, eigentijdse barstoel, waarop u tot diep in de avond kunt genieten van een hapje, drankje of goed gesprek, brengt dynamiek in uw keuken. De combinatie van de donkere stalen poot en een klassieke Messinagrijze rugleuning is treffend. Mag het wat meer uitgesproken zijn? Kies dan voor cedergroen.

De Lennox barstoel is verkrijgbaar in twee zithoogtes. De hoge heeft een zithoogte van 85 cm en de lage een zithoogte van 69 cm.

Hij is er in diverse stof en leer soorten. De poten zijn in verschillende kleur- en houtsoorten verkrijgbaar.
Tevens is hij ook als eetstoel of barstoel verkrijgbaar

Genoemde prijs is vanaf

Het kan zijn zijn dat genoemd model niet in de winkel staat, dan hebben wij altijd wel een model uit deze serie staan.

Barstoel laag

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Gezellig hè, wanneer iemand onverwachts aanschuift tijdens het koken? De Lennox barstoel transformeert kokkerellen tot een sociale bezigheid bij uitstek. Deze stoere, eigentijdse barstoel, waarop u tot diep in de avond kunt genieten van een hapje, drankje of goed gesprek, brengt dynamiek in uw keuken. De combinatie van de donkere stalen poot en een klassieke Messinagrijze rugleuning is treffend. Mag het wat meer uitgesproken zijn? Kies dan voor cedergroen. De Lennox barstoel is verkrijgbaar in twee zithoogtes. De hoge heeft een zithoogte van 85 cm en de lage een zithoogte van 69 cm. Hij is er in diverse stof en leer soorten. De poten zijn in verschillende kleur- en houtsoorten verkrijgbaar. Tevens is hij ook als eetstoel of eetbank verkrijgbaar Genoemde prijs is vanaf Het kan zijn zijn dat genoemd model niet in de winkel staat, dan hebben wij altijd wel een model uit deze serie staan.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.