Iproteqt 5 jaar garantie

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 35,00
OF

Snel overzicht

Vlekkenservice
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een kop koffie die omgestoten wordt of pastasaus wat op de bank valt. iProteqt biedt een hoogwaardige vezelbeschermer waarmee u uw bank kunt impregneren. Hierdoor verwijdert u met gemak vlekken. Lukt het niet om de vlek te verwijderen? Één van onze professionele servicemonteurs wordt dan kosteloos bij u thuis langs gestuurd om de vlek te verwijderen.

Constructieservice
Heeft u een defect in de constructie van uw fauteuil, bank of hoekbank? iProteqt verhelpt probleemloos constructieproblemen zoals: het verwijderen van pilling bij textiel, opspannen van de bekleding als deze overmatig is gaan rimpelen of plooien, repareren van losgeraakte stiknaden en meer.

Full Service
Heeft u een nieuwe fauteuil, bank of hoekbank met iProteqt aangeschaft? Onze customer care team en professionele servicemonteurs zorgen er samen voor dat uw probleem wordt opgelost zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe meubel !


Beschikbaar voor :
Fauteuil € 35,=
Rechte bank € 99,=
Hoekbank € 175,=

per 2 eetstoelen € 35,=

iproteqt fauteuil / 2 eetstoelen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Vlekkenservice Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een kop koffie die omgestoten wordt of pastasaus wat op de bank valt. iProteqt biedt een hoogwaardige vezelbeschermer waarmee u uw bank kunt impregneren. Hierdoor verwijdert u met gemak vlekken. Lukt het niet om de vlek te verwijderen? Één van onze professionele servicemonteurs wordt dan kosteloos bij u thuis langs gestuurd om de vlek te verwijderen. Constructieservice Heeft u een defect in de constructie van uw fauteuil, bank of hoekbank? iProteqt verhelpt probleemloos constructieproblemen zoals: het verwijderen van pilling bij textiel, opspannen van de bekleding als deze overmatig is gaan rimpelen of plooien, repareren van losgeraakte stiknaden en meer. Full Service Heeft u een nieuwe fauteuil, bank of hoekbank met iProteqt aangeschaft? Onze customer care team en professionele servicemonteurs zorgen er samen voor dat uw probleem wordt opgelost zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe meubel ! Beschikbaar voor : Fauteuil € 35,= Rechte bank € 99,= Hoekbank € 175,= per 2 eetstoelen € 35,=

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.