Stof onderhoud

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Care kit Leatherlook

  Care kit Leatherlook

  € 13,75

  Houdt uw meubelen fris en schoon met deze unieke en complete verzorgingskit.


  Leatherlook is praktisch materiaal met een goede bescherming tegen indringen van vocht en vuil. Om leatherlook mooi en schoon te houden, is de Leatherlook Care Kit een uitstekende keuze.


  Deze unieke set bevat een effectief en veilig  verzorgingsproduct dat in één behandeling uw leatherlook reinigt, opfrist en verzorgt.


  Inhoud:
  150 ml flacon Leatherlook Clean & Care
  Doek
  Double Action Spons


  Online bestellen : klik hier

  Meer info
 2. iproteqt fauteuil / 2 eetstoelen

  Iproteqt 5 jaar garantie

  € 35,00

  Vlekkenservice
  Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een kop koffie die omgestoten wordt of pastasaus wat op de bank valt. iProteqt biedt een hoogwaardige vezelbeschermer waarmee u uw bank kunt impregneren. Hierdoor verwijdert u met gemak vlekken. Lukt het niet om de vlek te verwijderen? Één van onze professionele servicemonteurs wordt dan kosteloos bij u thuis langs gestuurd om de vlek te verwijderen.

  Constructieservice
  Heeft u een defect in de constructie van uw fauteuil, bank of hoekbank? iProteqt verhelpt probleemloos constructieproblemen zoals: het verwijderen van pilling bij textiel, opspannen van de bekleding als deze overmatig is gaan rimpelen of plooien, repareren van losgeraakte stiknaden en meer.

  Full Service
  Heeft u een nieuwe fauteuil, bank of hoekbank met iProteqt aangeschaft? Onze customer care team en professionele servicemonteurs zorgen er samen voor dat uw probleem wordt opgelost zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe meubel !


  Beschikbaar voor :
  Fauteuil € 35,=
  Rechte bank € 99,=
  Hoekbank € 175,=

  per 2 eetstoelen € 35,=

  Meer info
 3. Textile Anti-static

  Textile Anti-static

  € 25,25

  Doeltreffend bij het tegengaan van statische elektriciteit.


  Vermindert statische lading op meubelstoffen, tapijt, gordijnen, boxsprings, tuinkussens en autobekleding. Minimaliseert het aantrekken van stof en beschermt tegen de opbouw van statische elektriciteit.


  Online bestellen : klik hier

  Meer info
 4. Textile Care kit

  Textile Care kit

  € 25,25

  Deze set bevat twee gespecialiseerde producten voor het optimaal beschermen en reinigen van nieuwe en gebruikte meubelstoffen.


  Inhoud:
  500 ml Textile Protector
  500 ml Textile Cleantex
  Washand
  Reinigingsdoek


  .


  Online bestellen : klik hier

  Meer info
 5. Textile Cleantex vlekkenspray

  Textile Cleantex vlekkenspray

  € 9,85

  Een effectieve en doeltreffende vlekkenreiniger voor natuurlijke en synthetische (microvezel) textiele bekledingen. Verwijdert eenvoudig veel voorkomende huishoudelijke vlekken uit o.a. meubelen, autobekleding, tapijt en gordijnen. Met Cleantex reinigt u alledaagse huishoudelijke vlekken zoals smeervlekken, drankvlekken, voedselvlekken etc... uit textiel.


  Online bestellen : klik hier

  Meer info
 6. Textile Power cleaner vlekkenspray

  Textile Power cleaner vlekkenspray

  € 12,05

  Een krachtige reiniger voor synthetische textiele bekleding. Verwijdert hardnekkige vervuiling en vlekken van dranken, voedingsmiddelen en af- en uitscheiding van mens en zoogdier. Dit product is geschikt voor meubelstoffen, tapijt, gordijnen, boxsprings, tuinkussens en autobekleding.


  Online bestellen : klik hier

  Meer info
 7. Textile Protector spray

  Textile Protector spray

  € 13,75

  Nieuw of pas gereinigd textiel kan met Textile Protector beschermd worden tegen vuil en vlekken. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue makkelijk weggedept kunnen worden. Textile Protector herstelt ook de waterafstotende eigenschappen van textiel. De behandeling verandert niets aan het uiterlijk of het aanvoelen. De spuitbus bevat een optimaal beschermingsmiddel (op basis van fluor carbon) die geschikt is voor alle textiele bekleding. Toepassingen zijn bijvoorbeeld meubels, gordijnen, wandtextiel, tafellinnen en lampenkappen, zonwering, tuinkussens, sport- en regenkleding, dassen, auto-, boot- en caravanbekleding.


  Online bestellen : klik hier

  Meer info
 8. Textile Refresher

  Textile Refresher

  € 15,35

  De beste oplossing bij het verwijderen van vieze luchtjes in uw meubelstof. Textile Refresher verwijdert onaangename geuren uit alle soorten textiel. De beste oplossing bij het verwijderen van vieze luchtjes in uw meubelstof.


  Online bestellen : klik hier

  Meer info

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren