Enzo Pellini wandtegel

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 89,00
OF

Snel overzicht

ENZO PELLINI 100% LEDEREN TEGELS kunnen worden gebruikt op wanden en meubels,
deuren en en tafelbladen, ladekastjes en lambrisering, kastplanken en allerlei andere meubelen met een gladde ondergrond…
De mogelijkheden zijn eindeloos, zolang de te beplakken delen droog, schoon en vetvrij zijn.

ENZO PELLINI leren tegels zijn verpakt per m2. Er is een pakket met gelijke formaten en een pakket met een mix van verschillende formaten.
8 tegels van 25 x 50 cm € 99,= p/m2
16 tegeltjes van 12,5 x 12,5 cm, 12 tegeltjes van 12,5 x 25 cm en 6 tegels van 25 x 25 cm € 89,= p/m2

Iedere doos bevat 1m2 en 1 kleur.

ENZO PELLINI heeft met zorg vier prachtige kleuren geselecteerd, te weten: MARRON, MUD, CHOCO en ANTRACIET. Elke kleur heeft een eigen karakter en uitstraling en is daarom juist zo toepasbaar in heel verschillende ruimtes. De kleuren vormen allemaal een mooie basis die uitstekend te combineren valt met andere natuurlijke materialen als hout, steen of beton. Maar ook naast een ingetogen kalkwand komt dit materiaal tot zijn recht. De kleuren kunnen per doos licht in nuance variëren. De kwaliteit van de kleur van het leer wordt mede bepaald door licht, temperatuur, luchtvochtigheid en zelfs door leeftijd. Hoewel wij het aan de ene kant graag zouden willen, hebben wij op deze factoren geen invloed. Aan de andere kant is het tevens de charme van natuurlijk plantaardig gelooid leer.

Enzo Pellini wandtegel

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

ENZO PELLINI 100% LEDEREN TEGELS kunnen worden gebruikt op wanden en meubels, deuren en en tafelbladen, ladekastjes en lambrisering, kastplanken en allerlei andere meubelen met een gladde ondergrond… De mogelijkheden zijn eindeloos, zolang de te beplakken delen droog, schoon en vetvrij zijn. ENZO PELLINI leren tegels zijn verpakt per m2. Er is een pakket met gelijke formaten en een pakket met een mix van verschillende formaten. 8 tegels van 25 x 50 cm € 99,= p/m2 16 tegeltjes van 12,5 x 12,5 cm, 12 tegeltjes van 12,5 x 25 cm en 6 tegels van 25 x 25 cm € 89,= p/m2 Iedere doos bevat 1m2 en 1 kleur. ENZO PELLINI heeft met zorg vier prachtige kleuren geselecteerd, te weten: MARRON, MUD, CHOCO en ANTRACIET. Elke kleur heeft een eigen karakter en uitstraling en is daarom juist zo toepasbaar in heel verschillende ruimtes. De kleuren vormen allemaal een mooie basis die uitstekend te combineren valt met andere natuurlijke materialen als hout, steen of beton. Maar ook naast een ingetogen kalkwand komt dit materiaal tot zijn recht. De kleuren kunnen per doos licht in nuance variëren. De kwaliteit van de kleur van het leer wordt mede bepaald door licht, temperatuur, luchtvochtigheid en zelfs door leeftijd. Hoewel wij het aan de ene kant graag zouden willen, hebben wij op deze factoren geen invloed. Aan de andere kant is het tevens de charme van natuurlijk plantaardig gelooid leer.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.